Aan- en verkoop

Onze Dienstverlening

RAETH adviseert en begeleidt haar klanten bij de aan- en verkoop van bedrijven en regelt zakelijke financieringen. Ook adviseren wij onze klanten bij bedrijfswaarderingen. Dit doen wij door onze kennis, expertise en netwerken voor u beschikbaar te stellen en samen met u te werken naar de voor u best passend oplossingen.

Aan- en verkoop

Terwijl wij het voor u regelen, focust u zich op uw onderneming.

Wilt u uw onderneming verkopen en bent op zoek naar een geschikte overnamekandidaat? Of bent u op zoek naar iemand die juist in úw onderneming wil investeren? Of wilt u zelf een bedrijf aankopen? Wat uw plannen of ambities voor uw onderneming ook zijn, wij kunnen u hierin met Raeth en daad begeleiden. Persoonlijk, laagdrempelig, transparant en volledig onafhankelijk om tot het beste resultaat te komen. 
Lees verder

Zakelijke financieringen

Wij kennen beide kanten van de onderhandelingstafel.

Denkt u aan een overname, het uitbreiden van het machinepark of een nieuw bedrijfspand wellicht? Om uw doelstellingen en ambities te realiseren, moet u investeren. Maar waar vindt u de juiste partij die uw plannen het beste kan financieren? Raeth weet raad. Wij vinden de beste financier die past bij uw ambities.
Lees verder

Herstructurering

Onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, integriteit, duidelijkheid en transparantie 

Uw onderneming is continu in ontwikkeling, moet zich telkens aanpassen aan veranderende omstandigheden. Automatisering, digitalisering, robotisering, marktgroei en personeelskrapte zijn zomaar enkele factoren die de continuïteit van uw onderneming op de proef stellen. Om die dynamiek het hoofd te kunnen bieden en ook financieel in de pas te blijven lopen, kunt u wel wat Raeth gebruiken. 
Lees verder

Bedrijfswaardering

De kunst is om niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele aspecten op de juiste waarde te schatten.

Het kopen of verkopen van een onderneming is een weloverwogen beslissing, waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Bij deze trajecten spelen veel gevoeligheden. Logisch, want een ondernemer stopt zijn hele ziel en zaligheid in zijn of haar onderneming. En wat te denken van de heersende bedrijfscultuur, het kennis- en arbeidspotentieel, het huidige management of bestaande klanten? Wat door de jaren is opgebouwd, heeft een waarde. Maar hoeveel is deze waarde?  
Lees verder