Herstructurering

herstructurering

Onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen, integriteit, duidelijkheid en transparantie 

Uw onderneming is continu in ontwikkeling, moet zich telkens aanpassen aan veranderende omstandigheden. Automatisering, digitalisering, robotisering, marktgroei en personeelskrapte zijn zomaar enkele factoren die de continuïteit van uw onderneming op de proef stellen. Om die dynamiek het hoofd te kunnen bieden en ook financieel in de pas te blijven lopen, kunt u wel wat Raeth gebruiken.

U wilt het anders doen. Maar hoe? 180˚ draaien is een optie, maar wel rigoureus. Wat uitkomst kan bieden, is een goed gesprek over de uitdagingen in uw business, wat vervolgens leidt tot een doordacht herstructureringsplan. Samen met u zoeken we naar een oplossing die bij u en uw bedrijf past, financieel onderbouwd is en waarmee u ook stakeholders, zoals banken, investeerders, aandeelhouders en andere belanghebbenden over de streep trekt.

Uiteraard toetsen wij ook of de bestaande financieringen van uw bedrijf nog wel toekomstproof en marktconform zijn. Sluiten de structuur, de condities en garanties nog wel aan bij de 2.0 versie van uw onderneming en de uitdagingen die u tegemoet treedt? We gaan een samenwerking altijd aan op basis van wederzijds vertrouwen, integriteit, duidelijkheid en transparantie. Wordt aan deze voorwaarden voldaan, dan helpen we u graag om de voorgestelde oplossingen in praktijk te brengen.

 

RAETH begeleidt bij de wijziging van de inrichting of organisatie van uw bedrijf.