Opening nieuw kantoor

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Raeth.

12 september 2023

Opening nieuw kantoor

Afgelopen vrijdag 8 september 2023 openden wij ons nieuwe kantoor een half jaar nadat we erin getrokken zijn. Samen met onze partners hebben we gekeken hoe het kantoor maximaal circulair gecreรซerd kon worden en we zijn er trots op dat dit voor veel van de gebruikte materialen en inrichting gelukt is.

Lees verder

05 september 2023

Raeth begeleidt Librije Groep naar volgende fase

Door de aandeelhouders van De Librije werden wij gevraagd om de financieringsaanvraag te begeleiden van de herstructurering en toetreding nieuwe aandeelhouders. Wij hebben een volledig financieringsmemorandum opgesteld met alle benodigde informatie voor de uitgenodigde banken. Vervolgens is de bank geselecteerd met de beste financieringsoplossing.

Lees verder

10 juli 2023

Het Mud dit jaar gebeuren!

Mud Grond- en Transportwerken gaat dit jaar verhuizen naar een schitterende Zwolse locatie op het bedrijventerrein Marslanden. Ondernemer Mark Mud heeft samen met zijn medewerkers de sterke ambitie om de onderneming verder te laten groeien. De nieuwe hoofdvestiging aan de Carl Benzstraat 6 biedt hiervoor de ideale locatie om de sterke groei te continueren.

Lees verder

04 juli 2023

PeeWee International succesvol verkocht aan het Duitse Catamore GmbH

PeeWee staat bekend om haar unieke kattenbaksysteem. Het systeem staat bekend om het duurzame design en de unieke natuurlijke houtkorrels. Dit concept is de afgelopen jaren omarmd door een groot aantal eindgebruikers en ligt in het assortiment van de grootste retailers in de Benelux en de rest van de wereld. In een wereld waar duurzaamheid en circulariteit centraal komt te staan, is PeeWee een passende toevoeging.

Lees verder

23 juni 2023

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ž๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ

Bouwbedrijf Kreeft in Ede is een ambitieuze bouwer met sterk circulaire ambities. Het eigen bedrijfspand is een schoolvoorbeeld waarin modern bouwen gecombineerd wordt met circulariteit en duurzaamheid. Een bezienswaardigheid voor iedereen die actief wil zijn met duurzaam en circulair bouwen.

Lees verder

16 juni 2023

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—•๐—ผ๐—ฏ

Lees verder

10 juni 2023

๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฎ ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜

Joost Heidekamp en Evelien Heidekamp, de eigenaren van Mela Media, zijn in de gelegenheid gesteld om hun strategische partner Retrospect Boekproducties over te nemen. Retrospect heeft een onderscheidende positie in โ€˜supermarktlandโ€™.

Lees verder

01 juni 2023

Multinational Moxba-Metrix krijgt nieuwe financieringsoplossing

Complexe internationale financieringsstructuren is waar we energie van krijgen, aldus Maurice Bergman. De afgelopen periode hebben we samen met de direct van Moxba opgetrokken om tot een nieuwe financieringsopzet te komen, welke past bij de omvang van de onderneming. Het vertalen van de complexe business naar een hapklaar document voor de financier heet geleid tot de gewenst uitkomst.

Lees verder

15 mei 2023

Wij hebben onze eigen Max!

Vanwege de snelle groei van ons bedrijf waren wij op zoek naar versterking. Inmiddels is dit gelukt en kunnen we onze eerste (van de twee) transfer aankondigen. Vanaf 1 mei hebben wij ons weten te versterken met Max Beijer.

Lees verder

11 mei 2023

Raeth begeleidt verkoop van Isocoat Isolatie

Het familiebedrijf Isocoat Isolatie van Stefan en Melanie Jansen heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Om de volgende stap te maken, wilden ze een professionele partij aan boord halen die past bij de ambitie van de onderneming, maar zeker ook bij het DNA van de medewerkers.

Lees verder