Wij hebben onze eigen Max!

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Raeth.

15 mei 2023

Wij hebben onze eigen Max!

Vanwege de snelle groei van ons bedrijf waren wij op zoek naar versterking. Inmiddels is dit gelukt en kunnen we onze eerste (van de twee) transfer aankondigen. Vanaf 1 mei hebben wij ons weten te versterken met Max Beijer.

Lees verder

08 mei 2023

Familiebedrijf Eper Stoom- en Wasserij B.V. te Epe wordt versterkt door participatie van zittend management

Lees verder

20 april 2023

Help, de rente stijgt!

Als MKB-ondernemer heb je waarschijnlijk al genoeg zorgen aan je hoofd, maar er is een nieuwe uitdaging op de horizon dat je niet mag negeren: de stijgende rente. Waarom is dit een probleem en wat kan ik ermee?

Lees verder

11 april 2023

Raeth begeleidt verkoop van Isocoat Isolatie

Het familiebedrijf Isocoat Isolatie van Stefan en Melanie Jansen heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Om de volgende stap te maken, wilden ze een professionele partij aan boord halen die past bij de ambitie van de onderneming, maar zeker ook bij het DNA van de medewerkers.

Lees verder

13 februari 2023

๐Œ๐š๐ง๐ฐ๐ข๐ฌ๐ž ๐ง๐ž๐ž๐ฆ๐ญ ๐…๐ฒ๐ฌ๐ข๐จ + ๐…๐ข๐ญ๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐๐จ๐จ๐ซ๐ ๐Ž๐จ๐ฌ๐ญ ๐•๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ญ๐ž ๐–๐š๐ฉ๐ž๐ง๐ฏ๐ž๐ฅ๐ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ

Manwise heeft dankzij de begeleiding van Raeth een nieuwe financieringsoplossing gekregen voor haar groeiplannen. Een efficiรซnt proces waarbij Manwise uiteindelijk de beste oplossing heeft kunnen kiezen met de best passende voorwaarden.

Lees verder

07 februari 2023

๐‘๐š๐ž๐ญ๐ก ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ญ ๐ƒ๐š๐ค๐ญ๐ž๐œ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐›๐š๐ง๐œ๐š๐ข๐ซ๐ž ๐›๐ž๐ก๐จ๐ž๐Ÿ๐ญ๐ž

Daktec is dรฉ expert op het dak. Daktec opereert zowel in de zakelijke- als de particuliere markt en voorziet gebouwen en woningen van een hoogwaardig dak. De medewerkers zijn landelijk actief vanuit de vestigingen Zwolle (hoofdkantoor), Drachten, Meppel en Harderwijk.

Lees verder

02 februari 2023

Raeth begeleidt succesvolle verkoop Bureau Cicero

Bureau Cicero (www.bureaucicero.nl) is een begrip als het gaat om certificeringen die te maken hebben met normen voor arbeid, zoals NEN 4400. De afgelopen jaren hebben Theo van Leeuwenย en Patrick Tomย als partners gebouwd aan de onderneming zoals die er nu staat. Na ruim 15 jaar was het moment aangekomen dat Theo het stokje volledig over ging overdragen aan Patrick.

Lees verder

25 januari 2023

Fusion plaza succesvol begeleid met het aantrekken van groeikapitaal

De groep van Fusion Plaza beschikt over een aantal toonaangevende wereldrestaurants in Midden- en Oost-Nederland. Zes dagen in de week genieten veel gasten van heerlijk wereldse gerechten. Raeth heeft fusion Plaza succesvol begeleid met het aantrekken van groeikapitaal.

Lees verder

15 januari 2023

Jouw bureau hier?

De verbouwing begint inmiddels vorm te krijgen! Ons eigen, nieuwe en moderne kantoor.
We hebben er zin in en kunnen niet wachten om te verhuizen ๐Ÿ”ฅ

Lees verder

05 januari 2023

Raeth ontwikkelt een strategisch plan voor Hak4T Groep

Raeth ontwikkelt een strategisch plan voor Hak4T Groep

Lees verder