Bouwcenter Schippers groeit door met nieuwe financiering

Bouwcenter Schippers groeit door met nieuwe financiering

Never change a winning team! Dat moet Richard Schippers gedacht hebben. Het jaar 2024 is nog maar net gestart, maar Raeth heeft haar eerste transactie succesvol mogen begeleiden.

In juni 2022 vroeg ondernemer Richard Schippers om hem te begeleiden bij het aantrekken van een financiering voor Bouwcenter Schippers, een groothandel in hout- en bouwmaterialen met vestigingen in Nieuwleusen en Dalfsen. Deze samenwerking is zo goed bevallen dat Raeth wederom is gevraagd om te fungeren als sparringpartner voor het management en de onderneming nogmaals te begeleiden naar een passende financieringsoplossing voor de koop en verduurzaming en uitbereiding van de huidige huurlocatie in Nieuwleusen en de realisatie van de nieuwbouw van een laad-los bedrijfshal in Dalfsen.

Met deze investeringen gaat Dalfsen fungeren als hoofdvestiging met een nieuw logistiek centrum en locatie Nieuwleusen wordt een Bouwcenter met een breder en groter assortiment en een eigen zagerij voor maatwerk. Hiermee is de onderneming klaar voor de toekomst.

🤝 In dit traject is plezierig samengewerkt met de Rabobank, welke de voorgestelde plannen positief heeft ondersteund.