Familiebedrijf Eper Stoom- en Wasserij B.V. te Epe wordt versterkt door participatie van zittend management

Familiebedrijf Eper Stoom- en Wasserij B.V. te Epe wordt versterkt door participatie van zittend management

De Eper Stoom- en Wasserij B.V. (www.esw-epe.nl) is een regionale vierde generatie familiewasserij gelegen op de Veluwe met een vanuit historie sterk georiënteerde focus op de klantgroepen horeca/leisure, industrie en gezondheidszorg. De onderneming kent haar bestaansrecht vanaf 1928 en heeft in deze traditionele, maar sterk veranderende markt altijd haar focus gehouden op het volledig ontzorgen van haar eindklanten op basis van persoonlijk contact en vertrouwen, kwaliteit en flexibiliteit. Ze biedt een totaalpakket aan dienstverlening op het gebied van bedrijfskleding en verkoop/verhuur van (horeca)linnen.

Door het ontbreken van familiaire opvolging, is het zittend management in de gelegenheid gesteld om een meerderheidsparticipatie te nemen. Raeth heeft zowel de structurering als het aantrekken van de financiering voor deze Management-Buy-Out transactie succesvol mogen begeleiden.


Familie Bagerman, Johnny Vos en Marco Schuurman heel veel succes met het voortzetten van deze prachtige onderneming en op naar het predicaat Koninklijk.

Meer weten?

Sander Jansen vertelt je er alles over.

Sander Jansen
Sander Jansen
Telefoon:
+316 51 88 85 16