Claudi Schuurman-Groothuis – Groothuis Bouwgroep

Referenties

Maurice heeft onze organisatie geadviseerd in financieringsvraagstukken. Dat deed hij op uiterst correcte wijze, met vooral oog voor onze context. Daarnaast heeft hij als persoon veel waardevolle verbindingen gelegd vanuit zijn netwerk met ons. Hieruit zijn mooie samenwerkingen ontstaan. Zijn ambitie over duurzaam bouwen is vooruitstrevend én realistisch en maken hem als een waardevolle sparringpartner. Maurice is een zeer prettig en betrouwbaar persoon. Vriendelijk en opgewekt in de omgang, maar scherp en professioneel op de inhoud. Zijn open houding en luisterend oor leggen een basis voor een duurzame relatie waarin hij een zeer goede sparringpartner is voor ondernemers of directies.

 

Claudi Schuurman-Groothuis – Groothuis Bouwgroep

Maurice heeft ons als Librije Groep geholpen met de financiering en hulp van strategische groei. Hij is iemand die goed kan luisteren, in de relatie staat en snapt wat ondernemers drijft.

Vincent Wensink – Librije Groep

Maurice is jarenlang relatiemanager grootzakelijk bij Rabobank geweest en in die rol heb ik hem goed leren kennen. Maurice heeft een groot gevoel voor ondernemerschap, heeft een uitstekende kennis van de ondernemerswereld, is benaderbaar en spreekt de taal van de ondernemer. Maar ook is hij kritisch en weet zowel de sterke als de zwakke kanten van een plan te benoemen. Daarom is Maurice een uitstekende sparringpartner voor zijn klanten, die hun voordeel kunnen doen met zijn inbreng. Maurice heeft mij in de afgelopen jaren ondersteund bij diverse bedrijfsovernames door het aanbieden van een adequate financieringen en door het geven van adviezen om een succesvolle overname te realiseren. Daarbij behield hij een goede balans tussen klant- en bankbelangen.

Pieter Krijne – IMWI Groep B.V.

Vanaf het moment dat ik Maurice kende was hij een goede sparringpartner voor mij op het gebied van financiële en toekomstgerichte vraagstukken. Maurice is een innemende persoonlijkheid die kennis van zaken en van de markt heeft. Direct aanwijsbaar zijn financieringen en contacten die in het zakelijke leven onmisbaar zijn. Maurice heeft oog voor kleine dingen maar verliest het geheel absoluut niet uit het oog. Kan als een optimale spiegel werken voor mij. Een persoonlijke contact met een zakelijke inslag waar je veel aan hebt, terecht kunt en zeker toekomstbestendig is. Maurice is een contact die je waardeert.

René van der Sluis – Van der Sluis Technische Bedrijven

Door de prettige en professionele interventie van Wouter kregen we als bedrijf de beschikking over de noodzakelijke managementinformatie. Op basis hiervan hebben we de juiste keuzes kunnen maken, met als resultaat onze grootste investering ooit; de nieuwbouw. Wat ik in dit traject persoonlijk geleerd heb van Wouter is het feit dat het scheiden van emotie en ratio cruciaal is voor het nemen van de juiste beslissingen. De nieuwbouw en verkoop van vastgoed en onderneming zijn absoluut bevredigend verlopen en zou ik een volgende keer weer net zo doen. De combinatie van zijn brede kennis en ervaring, ondernemingszin en inzicht maken onderhandelingen met banken en investeerders efficiënt en ontneemt de ondernemer veel emotie en ergernis. Ik kijk dan ook met tevredenheid terug op dit proces!

Arjen Bonnema – Zenith Europe
Ik heb de samenwerking m.b.t. de begeleiding van de bedrijfsovername met Wouter, als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken en verwachtingen vooraf. Een prettige persoonlijke begeleiding tijdens het proces en afronding. Kennis, kunde, ervaring, empathie en eerlijkheid zijn wat mij betreft kernwoorden die Wouter typeren en die hij toepast tijdens het proces. Hij brengt de juiste mensen bij elkaar. Weet de emotie goed te filteren zodat er enkel rationele zaken overblijven om uiteindelijk in de onderhandelingen de juiste deal te sluiten. Kortom, iemand die ik van harte aan kan bevelen.
Marcel Meijerink – Arbon

Maurice denkt mee vanuit klantperspectief, als ware hij onderdeel van het bedrijf. Op het juiste moment, de juiste dingen doen! Timing is vaak cruciaal. Maar altijd met zijn bijzonder aanstekelijke positiviteit, en lach. Prettig om zaken mee te doen, maar ook altijd even de tijd voor een goed gesprek”

Herbert Altena – Hamat Holding

Sander Jansen heb ik leren kennen als zeer empathisch en bevlogen, die mij als ondernemer het gevoel geeft dat we samen op de stoel zitten bij financieringsvraagstukken. Daarnaast heb ik bijzonder goede ervaringen met Sander met betrekking tot bedrijfsovernames. Kennis van zaken, doortastend, creatief en volhardend zijn daarbij kernbegrippen die horen bij zijn persoonlijkheid, die hebben geleid tot mooie en succesvolle overnamen.

Eddy Droste – Managing Director DROSTE BEJAH bv

Sander kennen wij als een zeer betrouwbaar persoon. Altijd geïnteresseerd in het hele proces en niet het stukje waarvoor hij is uitgenodigd. Een mens achter de cijfers. Als we een probleem hebben, dan denkt hij met ons mee en onderzoekt mogelijkheden. In goede maar ook zeker in slechte tijden. Komt altijd zijn afspraken na. Wij hebben een zeer prettige samenwerking gehad de afgelopen jaren en vinden het ook zeer spijtig dat wij afscheid van hem moeten nemen als onze accountmanager van de bank. En wat wij ook heel fijn vinden is dat hij altijd snel reageert op vragen en mailtjes. Korte lijnen, wat wij erg prettig in de samenwerking vinden. Een adviseur waar je wat aan hebt en niet alleen denkt aan de rekening die gemaakt kan worden. Ik zou hem zeker aanraden bij collega- ondernemers als adviseur op financieel vlak.

Henny Vogelzang – Vogelzang Dakelementen

Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet. Belangrijk is dat je hierbij mensen om je heen verzameld die hierin adviseren, een stapje verder kijken en tegen durven te spreken als dat nodig is. Ik werk dan ook graag samen met mensen van wie ik iets kan leren. In Sander heb ik zo’n partner gevonden en ik maak dan ook graag gebruik van zijn expertise en dienstverlening.

Erdy Jansen – directeur Morrenhof – Jansen installatiebedrijven