Multinational Moxba-Metrix krijgt nieuwe financieringsoplossing

Multinational Moxba-Metrix krijgt nieuwe financieringsoplossing

Complexe internationale financieringsstructuren is waar we energie van krijgen, aldus Maurice Bergman. De afgelopen periode hebben we samen met de direct van Moxba opgetrokken om tot een nieuwe financieringsopzet te komen, welke past bij de omvang van de onderneming. Het vertalen van de complexe business naar een hapklaar document voor de financier heet geleid tot de gewenst uitkomst.

Multinational πŒπ¨π±π›πš-𝐌𝐞𝐭𝐫𝐞𝐱 helpt mee in het wereldwijd vergroenen van de staalsector. Met vestigingen in Nederland en Brazilie worden wereldwijd industriΓ«le reststromen ingekocht om ze vervolgens te recyclen tot hoogwaardige legeringen voor de staalindustrie.

Moxba-Metrex groeit sterk door haar unieke propositie. Want meer en meer staalproducenten omarmen de toegevoegde waarde van het duurzame assortiment van deze internationale recyclinggroep. Daarom moeten ze versneld opschalen om aan de sterk toenemende marktvraag te kunnen voldoen. Dit betekent meer investeren in Nederland en Brazilie en een groeiend werkkapitaalbeslag. Raeth heeft met het management een financieringsoplossing gevonden, die vervolgens op een uitstekende manier is ingevuld door huisbank ABN AMRO.
Allereerst willen wij Marcel Maris, Lex van der Sommen en de betrokken medewerkers van Moxba-Metrex hartelijk bedanken voor hun tijd en medewerking. Daarnaast willen wij Michiel Snijders en Alinda Keverkamp van ABN AMRO Corporate Banking bedanken voor de prettige samenwerking en het mooie eindresultaat.

Wil jij als financial werken bij deze internationale onderneming ? Moxba-Metrex is op zoek naar een assistent controller.

Ook op zoek naar een 𝐦𝐚𝐚𝐭𝐰𝐞𝐫𝐀 financieringsoplossing voor uw bedrijf?

Meer weten?

Maurice Bergman vertelt je er alles over.

Maurice Bergman
Maurice Bergman
Telefoon:
+316 10 40 67 19