PeeWee International succesvol verkocht aan het Duitse Catamore GmbH

PeeWee International succesvol verkocht aan het Duitse Catamore GmbH

PeeWee staat bekend om haar unieke kattenbaksysteem. Het systeem staat bekend om het duurzame design en de unieke natuurlijke houtkorrels. Dit concept is de afgelopen jaren omarmd door een groot aantal eindgebruikers en ligt in het assortiment van de grootste retailers in de Benelux en de rest van de wereld. In een wereld waar duurzaamheid en circulariteit centraal komt te staan, is PeeWee een passende toevoeging.

Doordat de voormalig eigenaar geen bedrijfsopvolging binnen de eigen geledingen had, heeft Göran Frankler besloten de onderneming te verkopen. Na een intensief traject is de perfecte koper gevonden in Catamore GmbH. Catamore heeft vestigingen in Nederland en Duitsland en is bekend met het PeeWee concept. Daarnaast verkopen zij aanverwante producten voor katten.

Göran Frankler: “Raeth heeft ons van A tot Z begeleid in dit traject. Ze begrepen de emoties die er voor ons bij kwamen kijken heel goed. Het voelt toch een beetje als het verkopen van ‘ons kindje’. Daarnaast merk je gewoon dat ze dit vaker hebben gedaan en hebben ze de allerbeste deal voor ons gerealiseerd. Deze uitkomst hadden we nooit verwacht. Nu kunnen we ons gaan toeleggen op andere dingen in het leven en gaat PeeWee een volgende fase in met Michael en Frank.”

PeeWee Nederland

Lees meer over:

Meer weten?

Maurice Bergman vertelt je er alles over.

Maurice Bergman
Maurice Bergman
Telefoon:
+316 10 40 67 19