Sander Jansen

Sander Jansen

Na mijn studie (bedrijfs)economie, met als aandachtsgebieden management & organisatie en financiering & belegging aan de Rijksuniversiteit Groningen, ben ik mijn financiële carrière gestart in de bankierswereld. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar bankierservaring en heb ik veel ondernemers mogen helpen bij het realiseren van hun ondernemersdromen. Dit heb ik mogen doen bij o.a. de grootbanken ABN Amro Bank en Rabobank en primair in het de mid corporate marktsegment.

Het begeleiden van ondernemers in elke fase van hun klantreis, of het nu gaat om financieringsvraagstukken, herstructureringsverzoeken en (strategische) aan- en of verkoopprocessen, geeft mij veel voldoening. Het goed doorgronden en begrijpen van de primaire bedrijfsprocessen en verdienmodellen is hierbij noodzakelijk om te komen tot een gedegen en onderbouwd advies. Mijn persoonlijke overtuiging is dat wanneer je dit combineert met de inzet van een breed netwerk, ruime (bankiers)ervaring en een hoge mate van sectorale kennis, het zal resulteren in de creatie van ondernemingswaarde. Dit is mijn primaire drijfveer om mij aan te sluiten bij RAETH B.V.

Om klanten bij deze belangrijke fases in het ondernemen te helpen, te begeleiden en te ontzorgen wil ik graag persoonlijk en goed benaderbaar zijn, consistent en ondernemend zijn in mijn gedrag en anders en creatief denken om te komen tot de voor u beste en meest praktische (financierings)oplossingen. De kritische tegenrol gedurende het volledige proces en het voortdurend stellen van realistische doelstellingen zie ik als hygiëne factor.

Graag nodig ik u uit voor een persoonlijke kennismaking.

Sander Jansen
Sander Jansen
Telefoon:
+316 51 88 85 16