Wij zijn RAETH

Waarom een persoonlijk adviseur, waarom RAETH?

Als het erop aankomt, staat u er als DGA vaak alleen voor. Zo moet u de onderneming en uw medewerkers managen, zelfstandig belangrijke financiële en strategische beslissingen nemen of een langetermijnstrategie uitstippelen. U bent het welbekende schaap met de vijf poten. Maar hoe fijn is het als u begeleid en ontzorgd wordt op belangrijke kruispunten?

Van een expert die u letterlijk met raad en daad kan bijstaan. Iemand die u in vertrouwen kunt nemen bij het nemen van belangrijke beslissingen, een steunpilaar, een kritische sparringpartner, een innovatief denker misschien wel.

Aangenaam, wij zijn RAETH, een team voor ondernemers. Gezamenlijk hebben we meer dan 100 jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen van ondernemers. Waar we langs komen, creëren we impact voor organisaties. Met concrete resultaten als gevolg.

Niet incidenteel, maar structureel

Je hebt adviseurs en experts in alle soorten en maten. Van adviseurs die u uit uw comfortzone willen halen, specialisten in het beleggen van uw vermogen tot experts die u kunnen begeleiden bij investeringen, financieren en bedrijfsovernames. Ons gaat het er uiteindelijk om dat u, in alle opzichten, er structureel beter van wordt. In alle opzichten. U bent dan ook niet gebaat bij een opportunistische en incidentele benadering, maar bij een langdurige relatie en een bestendige lange termijnvisie. Dit moet zorgvuldig en heeft tijd nodig. Komt tijd, komt RAETH.

Vertrouwen, de basis van onze samenwerking

Uw adviseur is het verlengstuk van uw organisatie. Iemand waarop u blindelings kunt vertrouwen. Die geen spelletjes speelt of er een dubbele agenda op nahoudt, maar oprecht, kritisch en eerlijk zijn mening geeft. Wederzijds vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Op basis van dit fundamentele uitgangspunt kunt u uw zaken met een gerust hart loslaten en overlaten aan onze expertise.

Het verschil zit ‘m in onze persoonlijke benadering

Kennis en ervaring die u verder kunnen helpen, die zijn bij ons aanwezig. Maar nog belangrijker zijn onze persoonlijke normen en waarden. Zoals waarmaken wat je belooft en het nakomen van afspraken. Dat zeggen ze allemaal, horen we u denken. Dat kan, maar de experts van Raeth doen het ook. Dat is het verschil. In ons zaken doen zit het DNA van de regio waarin we gevestigd zijn. Deze kenmerkt zich door een transparante houding, het tonen van eigenaarschap, opdrachten niet onnodig complex te maken en oprechte aandacht voor de persoon.

Het beste dat je kunt worden, is jezelf. Het lijkt een Cruijffiaanse wijsheid, maar dat voornemen hebben wij zeker. En eigenlijk zou dat voor iedereen moeten gelden.

Laat zien wie u bent, niet alleen uw sterke punten, maar ook uw kwetsbaarheden. Wij treden iedereen met een open vizier tegemoet en zijn van mening dat deze transparantie ook de band met u ten goede komt. Op voorwaarde dat dit ook wederzijds is natuurlijk. Alleen dan kunnen we werken aan een succesvolle relatie.

Onze drijfveren

Kwaliteit, Kennis en Kunde

Uitgangspunt is dat je als adviseur over kennis van zaken moet beschikken. En dat je die kennis en kunde ook overtuigend over de bühne kunt brengen. Waar het echt om draait, is wederzijds begrip en acceptatie. Als voor iedereen duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we hier invloed op uitoefenen.

Vertrouwen opbouwen

‘Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.’ Een waarheid als een koe. Want vertrouwen kun je alleen winnen én behouden als je bereid bent eigenbelang opzij te zetten en tijd, energie en aandacht te investeren in de ander. Door een open en transparante mindset en het delen van onze expertise bouwen we een relatie op met onze klanten.

Relatie versterken

Zoals in iedere relatie, moet er ook tussen u en ons een klik zijn om een band te kunnen opbouwen. Hoe sterker de band tussen ons is, hoe beter de relatie en hoe succesvoller het eindresultaat. Als we elkaar door en door kennen, weten we wat we aan elkaar hebben. Een belangrijke voorwaarde om samen uitdagingen aan te gaan en daarvoor passende oplossingen te bedenken.